The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Yangın ve ivedili pozisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu grup bazı modellerde alışılagelen kapı koluna model. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi boyut önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Binalarda muayyen standartlarda bucak alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin mevki çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gidiş haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, kişi boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en reva eder politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

ve kontrolleri gestaltlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son had dikkat edilmektedir. Medyaya yansıcanip ve yangın kapısı nedenli sevimli zayiatının olması bu mevzuya münasebet ögönen verilmesi icap ettiğinin en önemli soyıtıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda Yangın Kapısı bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye olgunlaşmak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page